Wie zijn wij?

Leuk dat je hier bent! 

Countdown Celebration is een initiatief van Peter Kokkeler (Connect gerust op LinkedIn https://nl.linkedin.com/in/peterkokkeler).  Het idee is simpelweg om gezamenlijk met andere ondernemers veel mensen te verrassen met een (digitaal) cadeau. 

 

Marketing als sleutel van je succes

Door de jaren heen is duidelijk geworden dat marketing de sleutel is voor succes om ergens een succes van te maken. Of het nu een buurtfeest is, product, dienst of een bedrijf. In de basis is het niet complex. Het is vaak  moeilijk om de juiste manier, de juiste inhoud en het juiste budget toe te passen. Niets doen is echter geen optie. 

 

Aandacht & Opvallen

Het start met marketing allemaal om aandacht te krijgen. Op die manier kom je op de radar van je doelgroep. Het is echter ook belangrijk om mensen een volgende stap te laten maken, zodat ze ook klant worden. 

Opvallen doe je door zaken anders te doen dan anderen. Dit kan het product zijn, de dienst en ook hoe je marketing doet.    

 

Samen Bereik je meer

Countdown Celebration is samen met andere ondernemers ontstaan om elkaar sterker te maken en anderen nog meer te kunnen bieden. 

 

COUNTDOWN

CELEBRATION

HAPPINESS

 “I like the impossible.  There, the competition is smaller.”

– Walt Disney –

Sluit