Ontgrendel de Kracht van Synergie :

 Een Exclusieve Samenwerking voor Slimme Ondernemers!

Beste Ondernemer,

Stel je voor dat je niet alleen je boodschap verspreidt, maar deze ook vermenigvuldigt met de gezamenlijke kracht van 21 gelijkgestemde ondernemers. Dat is precies wat ik je vandaag voorstel: een unieke kans om deel te nemen aan een collaboratieve marketingaanpak. Het idee is een countdown met cadeaus om het ondernemerschap te vieren. Net als bij een advent kalender krijg je elke dag een cadeau. 

Waarom zou je deze kans niet willen missen? Hier zijn vijf onweerstaanbare redenen:

 1. De Wet van Wederkerigheid in Actie:

  • Door jouw giveaway te delen, ontvang je niet alleen exposure vanuit jouw eigen netwerk, maar ook vanuit het netwerk van 21 andere ondernemers. De wet van wederkerigheid op zijn best!
 2. Sociale Bewijskracht Versterken:

  • Samenwerken met gelijkgestemde professionals versterkt niet alleen jouw sociale bewijskracht, maar geeft jouw merk ook een boost in geloofwaardigheid. Robert Cialdini zou dit beschouwen als een slimme zet om het vertrouwen van jouw doelgroep te vergroten.
 3. Exclusiviteit:

  • We beperken deelname tot slechts 21 ondernemers. Dit creëert exclusiviteit en een dringende noodzaak om jouw plek veilig te stellen in deze unieke samenwerking. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu een kans missen die zo beperkt is?
 4. Maximaliseer Jouw Zichtbaarheid:

  • Jouw giveaway wordt niet alleen gedeeld door jou, maar ook door 21 andere ondernemers binnen hun eigen netwerken. Dit resulteert in een grotere zichtbaarheid dan je ooit individueel zou kunnen bereiken. De impact is groter, de exposure breder.
 5. Ontketen de Kracht van Synergie:

  • Denk aan de synergie die ontstaat wanneer gelijkgestemde ondernemers samenkomen. Het geheel wordt meer dan de som der delen. Door onze krachten te bundelen, vergroten we de impact van onze boodschappen en bereiken we samen nieuwe hoogten.

Deze kans is niet alleen voor de slimme ondernemers, maar voor de visionairs die begrijpen dat samenwerken een krachtige strategie is om te gedijen in een competitieve markt.

Antwoord snel, want de plaatsen zijn beperkt. Bevestig jouw deelname voor 7 december en maak je klaar om de vruchten te plukken van deze unieke samenwerking. De Countdown start op 11 december tot 31 december. We geven Sinterklaas wat ademruimte en tijd om de Kerstboom op te zetten om dan te starten met de Countdown Celebration! 

We helpen je met promotiemateriaal om het optimaal te delen, waaronder een eigen pagina op onze site als https://countdowncelebration.nl/voorbeeld, tips en meer. 

Het vervolg: Een gezamenlijke Summit startend op 22 januari 2024. 

Voor nu is het leuk om de mensen met onze cadeaus te verblijden. We willen het echter ook een verdiepingsslag geven en organiseren daarvoor een Summit / Online Event. Als je hier aan wilt meedoen dan kun je dat aangeven. 

Voor verdere vragen of voor je deelname, neem contact op via info@countdowncelebration.nl.

Samen naar succes! Meld je hieronder simpelweg aan! 

Geniet van de rest van deze dag, 

Peter Kokkeler 

Ja Peter, ik doe graag mee! 

Vul hieronder de informatie in. Wanneer nodig nemen we contact met je op. De eerste stap is het maken van jouw eigen pagina  (https://countdowncelebration.nl/voorbeeld) op onze site. Zodra deze gereed is krijg je bericht. Vervolgens delen we het promotiemateriaal en de dag waarop jouw content vrij komt! 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wil je meedoen aan het Summit in Januari?

Top dat je meedoet! 

Sluit