Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1855. Ze zijn een onafhankelijke bouwonderneming die actief is in Nederland. Hun onafhankelijkheid en langjarige continuïteit vormen de basis voor de strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren ze tot de top van de Nederlandse bouwsector. Dura Vermeer is actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek. De kernactiviteiten omvatten het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van bouw- en infrastructurele projecten, inclusief beheer en onderhoud, renovatie en transformatie.

Fute

CONTEXT

Dura Vermeer is een groot bedrijf dat zijn IT-infrastructuur grotendeels op orde heeft. Echter sluiten niet alle systemen aan bij de wensen die business units hebben. Vandaaruit is Fute gevraagd of het mogelijk is nieuwe documenten te ontwikkelen waarin projecten kunnen worden beheerd zoals business units dat zelf wensen. Het komt daarbij voor dat data van andere systemen worden geïmporteerd om tot een goed beheerd document te komen.

OPDRACHT

Samen met verschillende business units medewerkers documenten ontwikkelen waardoor projecten overzichtelijker kunnen worden beheerd en aangestuurd. 

SAMENWERKING

De afgelopen jaren kenmerkt de relatie met Dura Vermeer zich als een toegankelijk en constant verbeterend. Doordat automatisering wordt aangepast en uitgebreid of doordat medewerkers inzichten opdoen over automatisering waarvan zij niet eerder wisten dat het mogelijk was. 

De samenwerking met Dura Vermeer verloopt altijd voorspoedig. Vaak wordt er gevraagd om extra opties of uitbreiding van werk zodat het nog net wat beter aansluit op een betreffende business unit. 

 

RESULTAAT

De inzet van Fute heeft geleid tot de volgende resultaten:

– Meer projectbeheersing inzichten

– Borgen van kwaliteit door het beheren van data

– Meer doen met minder

Betere informatievoorziening

 

Heeft u ook een vraagstuk rondom de wijziging van uw organisatiestructuur?

Reinier van Dijk

Oprichter Fute